chapewerken offertes

Chapewerken offertes vergelijken

Chapewerken laten uitvoeren tegen de beste prijs? Vul dan, gratis en zonder verplichting, het offerteformulier in!

Start gratis offerteaanvraag.

U ontvangt dan zo snel mogelijk (maximaal vijf) offertes die u kunt vergelijken. Zo weet u zeker dat u nooit teveel betaalt voor de chapper en de vloerisolatie. Op deze manier kiest u altijd de aanbieder die het beste bij uw wensen en behoeften past. Ons netwerk van erkende vakmannen is actief in heel Vlaanderen. Er is dus altijd een chapper bij u in de regio. Chape vormt de belangrijke basis van uw uiteindelijke vloer: kies dus altijd voor onze kwaliteit en vakmanschap!

Recht op een premie?

Wilt u isolatiechape laten aanbrengen door een aannemer? Dan bent u dus bezig om met de chapewerken uw vloerisolatie te verbeteren. Bijkomend voordeel is dat u vaak recht heeft op premie van de netbeheerder. Wel zitten er diverse voorwaarden aan verbonden. Zo moet uw woning vóór 1 januari 2006 zijn aangesloten op het elektriciteitsnet. Daarnaast moet u het aanvraagformulier uiterlijk twaalf maanden na de factuurdatum inleveren. Daarnaast is het van belang dat u een warmteweerstand haalt van minimaal: 2 m² K/W. Hierbij mag u de bestaande isolatielaag niet meerekenen. De premie bedraagt €6,- per m2 geïsoleerde oppervlakte.

Besparen door te vergelijken

Wij helpen u graag met besparen. Iedereen verkondigt tegenwoordig dat ze de beste zijn, met de laagste prijs. Via ons kunt u dat zelf beoordelen, doordat u de verschillende offertes gratis met elkaar vergelijkt. Chape (met vloerisolatie) was nog nooit zo voordelig! Let bij de offertes die u krijgt toegestuurd goed op de verschillende kostenposten. Zit alles bij de offerte inbegrepen? Welke materialen worden er gebruikt tijdens de chapewerken en wat is het uurtarief? Vergelijk deze offertes en bespaar op de totale kostprijs. Na de chapewerken geniet u van uw perfecte ondervloer, eventueel met extra vloerisolatie. Daarnaast weet u zeker dat u niet teveel heeft betaald voor de klus. Zo kunt u er optimaal van genieten.

    Gratis offertes vergelijken    Type bouw (*)


    Werkzaamheden (*)    Gratis – Vrijblijvend