chape leads

Omzet verhogen? Ontvang chape leads

Wilt u uw omzet verhogen? Koop dan chape leads in! De markt binnen chapewerken is zeer concurrerend. U wilt natuurlijk niet veel geld uitgeven aan acquisitie of andere marketingtechnieken. Wij maken het werven van nieuwe klanten een stuk gemakkelijker voor u. Wij nemen namelijk het werven van de klanten voor u uit handen. U krijgt alleen serieuze aanvragen binnen en neemt zelf contact met de klant op om de opdracht binnen te halen.

Nieuwe klanten doen een offerteaanvraag via één van onze website. Ons servicecenter stuurt deze aanvragen naar u door. Wilt u meer weten over de voordelen van het kopen van leads? Op deze pagina leest u alles over onze leads dienstverlening! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier.

Wat zijn chape leads?

U vraagt het zich vast af: wat zijn leads? Een lead is een online aanvraag voor chapewerken.

U hoeft hiervoor geen dure website te laten ontwerpen of advertenties in te kopen voor acquisitie. De aanvragen komen namelijk binnen via onze websites. Onze sites richten zich voornamelijk op b2c (business to consumer), maar uiteraard is het ook mogelijk om een lead van b2b (business to business) binnen te krijgen. Vooraf spreken we met u een vaste prijs per chape lead af. Deze prijs is onder andere afhankelijk van het werkgebied en de branche.

Hoe koop ik leads?

Voor het uitbesteden van marketing- of andere acquisitieactiviteiten, worden vaak hoge kosten gerekend. Dit is gelukkig niet het geval als u bij ons leads inkoopt. Wij hebben veel websites in eigen beheer die goed scoren in de zoekmachines. Onze sites worden constant ge-update door onze tekstschrijvers en webdevelopers.

De online aanvragen die via onze websites binnenkomen, worden gefilterd door ons servicecenter. De medewerkers van het servicecenter sturen de aanvragen vervolgens door aan u, zodat u contact kunt opnemen met de potentiële klant. Van tevoren stelt u samen met ons uw eigen pakket samen, bijvoorbeeld voor één regio. Wij denken daarin graag met u mee!

  Vrijblijvend informatie aanvragen  Nieuwe klanten werven en uw omzet snel verhogen?

  Het inkopen van leads is de oplossing!

  Leads inkopen

  Betalen per lead

  U krijgt eenvoudig meer klanten door leads in te kopen. Wij bieden geen abonnementsdienst, u zit dus niet vast aan hoge investeringskosten; u betaalt bij ons namelijk per chape lead. Dit noemen we een pay per lead-systeem. Komen er geen leads binnen? Dan heeft u dus ook geen kosten. Het voordeel van dit systeem is dat u geen hoge kosten heeft voor marketing en acquisitie en zelf contact hebt met de potentiële nieuwe klanten.

  Wij leveren kwalitatieve chape leads

  De medewerkers van onze servicecenter controleren en filteren handmatig alle leads die via onze sites binnenkomen. We sturen dus niet zomaar alle aanvragen naar u door, maar u krijgt alleen de serieuze aanvragen binnen. Zo zorgen we er voor dat elke chape lead aansluit op uw wensen. Het is daarbij bij ons mogelijk om een regio voor leads af te spreken of te sorteren op bepaalde specialismen. Wilt u niet concurreren met andere bedrijven? Kies dan voor exclusieve leads. De medewerkers van ons servicecenter sturen leads van een specifieke site, regio of specialisme dan alleen naar u door.

  leads chapewerken

  Voordelen van onze werkwijze

  • Geen hoge instapkosten
  • Betalen per chape lead
  • Gedegen kwaliteitscontrole door ons servicenter
  • Mogelijkheid om zelf uw regio en type lead te kiezen
  leads chape

  Gratis onze service uitproberen

  Bent u benieuwd naar het effect van het inkopen van leads voor het werven van potentiële nieuwe klanten en het verhogen van uw omzet? Probeer dan gratis onze service uit. De eerste vijf leads krijgt u van ons cadeau! Zo komt u er snel achter of het kopen van chape leads voor het werven van nieuwe klanten iets voor u is. Het is ook mogelijk om exclusieve aanvragen in te kopen. U bent dan de enige die de aanvraag krijgt doorgestuurd en hoeft dus niet te concurreren met andere bedrijven. Begin ook met de leadgeneratie en maak het werven van klanten eenvoudig! Wilt u ook meer klanten voor chapewerken? Maak dan ook gebruik van onze diensten en vul het contactformulier in!